Skandi mēbeles rūpējās par to, lai 58. Aristoteļa apmeklētāji saņemtu vislabākās pārsteiguma balvas! Ielūkojies un uzzini kā tikt pie skaistām skandināvu mēbelēm ar īpašu atlaidi, kas paredzēta studējošajiem!

Vēsture un misija
Kopš Skandi Mēbeles dibināšanas 2011. gadā, uzņēmums ir vadījies ar vienu skaidru misiju: piedāvāt augstas kvalitātes, funkcionālas un estētiski pizevilcīgas skandināvu dizaina mēbeles. Sākotnēji fokusējoties uz Latvijas tirgu, uzņēmums, pateicoties augstajam kvalitātes līmenim un inovatīvām pieejām, ir izpleties līdz starptautiskam mērogam. Šobrīd Skandi Mēbeles ir aktīvi ne tikai Latvijā, bet arī plašāk Baltijā un citās Eiropas valstīs. Uzņēmuma misija ir kļūt par uzticamu partneri ikvienam, kas vēlas radīt harmonisku dzīves telpu, apvienojot skandināvu dizaina stilu ar praktiskumu un funkcionalitāti.

https://www.skandimebeles.lv

 Produktu klāsts
Skandi Mēbeles piedāvā plašu un daudzveidīgu mēbeļu klāstu – no izvelkamiem dīvāniem līdz viesistabas, bērnistabas un virtuves iekārtām. Izvelkamie dīvāni piedāvā ideālu komforta un efektivitātes apvienojumu, kas ir neaizstājami kompaktās telpās. Klasiskie dīvāni, gultas un matrači ir precizitātes meistardarbi, izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem. Daudzas mēbeles ir pieejamas ar vairāk nekā 200 dažādu audumu vai ādas apšuvumiem, kā arī personalizētos izmēros, ļaujot katram produktam būt unikālam.

Krēsli ir tikpat eleganti un ērti, piedāvājot nevainojamu relaksāciju pēc garas dienas. Galdi izceļas ar savu dizainu un funkcionalitāti, savukārt dārza mēbeles ir izstrādātas, lai nodrošinātu stila un praktiskuma saglabāšanu ārējās vides apstākļos. Viesistabas, bērnistabas un virtuves mēbeles apvieno skandināvu dizaina būtību: vienkāršību, funkcionalitāti un estētiku. Ekskluzīvās kolekcijas, veidotas sadarbībā ar vadošajiem skandināvu mēbeļu ražotājiem, piedāvā augstu kvalitāti, modernu estētiku un ilgtspēju.

https://www.skandimebeles.lv

 Īpaša uzmanība studentiem
Skandi Mēbeles saprot, cik svarīga ir komfortabla un funkcionāla vide mācībām un atpūtai. Tāpēc īpaša uzmanība tiek pievērsta mēbeļu risinājumiem, kas ir ideāli piemēroti studentiem – kompaktām, nelielām telpām, kas apvieno praktiskumu un stilu. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams ergonomisks darba galds, ērts izvelkamais dīvāns vai daudzfunkcionālas uzglabāšanas risinājumi, Skandi Mēbeles palīdz studentiem iekārtot savu dzīves telpu tā, lai tā atbilstu viņu vajadzībām un budžetam.

https://www.skandimebeles.lv

 Īpašas atlaides studentiem
Lai padarītu kvalitatīvas mēbeles pieejamākas jauniešiem, Skandi Mēbeles piedāvā īpašas atlaides studentiem. Tas ir lielisks veids, kā iekārtot savu pirmo dzīvesvietu vai atjaunot esošo interjeru, neuztraucoties par pārmērīgiem izdevumiem. Atlaides ļauj iegādāties gan funkcionālus, gan stilīgus produktus, kas palīdzēs radīt harmonisku vidi, kurā var pilnvērtīgi mācīties, strādāt un atpūsties.

https://www.skandimebeles.lv 

 

Dalīties