Latvijas Universitātes Studentu padome turpina ikgadējo sportisko tradīciju un aicina ikvienu veidot komandu un piedalīties LU Studentu sporta spēlēs “Dzinējs”! Sagatavojieties neticamai nedēļas nogalei, kas piepildīta ar aizraujošiem komandu izaicinājumiem un neaizmirstamu izklaidi no 30.09. - 01.10 LU sporta un atpūtas kompleksā "Ratnieki"

Sapulcējiet savu sapņu komandu ar vismaz 8, taču ne vairāk kā 12 dalībniekiem. Šogad maksimālais komandu skaits ir 20. Atcerieties, ka komandas sastāvā ir jābūt vismaz 5 dalībniekiem no LU saimes, kā arī vismaz 3 sievietēm un 3 vīriešiem. Pēc pieteikšanās termiņa beigām jaunus dalībniekus komandā pieteikt nav atļauts. Komandām būs iespējams sacensties dažādās stafetēs. Komandu kapteiņiem būs iespēja piedalīties īpašajā Kapteiņu konkursā.

Neatkarīgi no tā, vai esi pieredzējis sportists, vienkārši vēlies lieliski pavadīt laiku kopā ar draugiem, vai arī iegūt jaunus draugus un fantastiskas atmiņas, piesaki komandu līdz 29. septembrim, aizpildot šo anketu.

Seko aktuālajai informācijai LU Studentu padomes Facebook lapā!

Meklē informāciju par pasākumu un tā norisi sporta spēļu nolikumā!

Dalīties