Lai radošā gaisotnē un ražīgi pavadītu saulainu piektdienu, Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) aicina Latvijas Universitātes (LU) studentus, mācībspēkus, draugus, radus un paziņas piedalīties LU SP Pavasara talkā, kas norisināsies šī gada 3. maijā.  

Šī gada Pavasara talkas ietvaros LU SP aicina visus interesentus, kuri vēlas aktīvi un lietderīgi pavadīt laiku, uz kopīgu pastrādāšanu šī gada 3. maijā, piektdien, no plkst. 11.00 LU Rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētavā "Babīte", “Rododendros”, Spilvē. Pēc darbu beigšanas paredzēts kopīgs pikniks un dažādas aktivitātes audzētavas teritorijā.

Talkas sākums paredzēts plkst. 11.00. Talcinieki tiks nodrošināti ar maisiem, darbarīkiem un cimdiem, bet noteikti nekautrējies ņemt līdzi savu aprīkojumu, jo tā darbi ritētu vēl raitāk!

Paralēli talkai norisināsies ikgadējās sacensības par aktīvākās fakultātes titulu, tāpēc līdzi aicini arī savus kursa biedrus un citus fakultātes biedrus. Talkā visplašāk pārstāvētajai fakultātei pienāksies pārsteiguma balva!

 

Līdz talkas vietai “Babīte” nokļūt var ar sabiedrisko transportu:

  • vilcieni Rīga - Jūrmala un Jūrmala - Rīga līdz dzelzceļa stacijai Babīte

  • 4. autobuss (Abrenes iela - Piņķi) līdz pieturai Ceļš uz Vārnukrogu

  • 13. autobuss (Preču 2 - Babītes stacija) līdz pieturai Ceļš uz Vārnukrogu

Google Maps Saite uz audzētavu – ej.uz/rododendri-lu

 

Dalīties