Pirmkursnieku motivācijas seminārs „Ledlauzis“ turpinās apmācīt jaunos jūrniekus arī šoruden, tādēļ, lai kuģis neapmaldītos dziļajos studentijas ūdeņos, LU SP meklē šī gada projekta vadītāju.

2018.gada rudenī Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) pirmo reizi rīkoja pirmkursnieku motivācijas semināru „Ledlauzis“. Seminārs galvenais mērķis ir iepazīstināt jaunos LU studentus par LU SP un FSP struktūru, kā arī dot pirmo motivācijas kravu, dziļākiem studentijas ūdeņiem. Seminārs saņēmis ļoti pozitīvas atsauksmes no dalībnieku puses, kā arī saņēma LU SP Gada balvu nominācija „Gada inovācija“. LU SP Valde ir lēmusi, ka šis projekts jāturpina un šī gada rudenī notiks „Ledlauzis 2“.

Taču ledlauzim ir nepieciešams motivēts un enerģijas pilns kapteinis. Vai tas būsi tu? Vai spēsi vadīt stūrmaņus un jūrniekus pretī studentijas ūdeņiem? Tad piesakies kapteiņa postenim!

Līdz 6. maija plkst. 23:59 sūti savu pieteikumu uz lusp@lusp.lv. Pieteikumā jāiekļauj – CV, motivācijas vēstule, kā arī semināra vīzija/koncepts. Pēc pieteikumu termiņa beigām, tiks rīkotas intervijas ar potenciālajiem kandidātiem un gala rezultāti tiks paziņoti LU SP kopsapulcē.

Dalīties