No kreisās puses: Kaspars Eglītis, Deniss Celuiko, Elizabete Zariņa, Diāna Ritere, Alise Paula Zīverte, Alise Pokšāne, Austra Laima Aprāne, Patrīcija Kuzmina un Elīza Dāldere (koordinētāja lietvedības jautājumos).

Arī finanšu virziens beidzot ir ieguvis savu līderi, līdz ar to ieliekot pēdējo puzles gabaliņu šī gada Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) valdē.

Šī gada 6. martā LU SP kopsapulce par Finanšu virziena vadītāju ievēlēja Patrīciju Kuzminu, kura ne tikai pārstāv Vēstures un filozofijas fakultāti, bet arī ir savas fakultātes studentu pašpārvaldes priekšsēdētāja. Patrīcija ir jau iejutusies valdes sastāvā un ir apņēmības pilna čakli strādāt turpmāko gadu.

Līdz ar to, LU SP valde tagad darbojas pilnā sastāvā. Kopā ar Patrīciju (VFF) darbojas jau iepriekš ievēlētie valdes locekļi - priekšsēdētāja Alise Paula Zīverte (JF), priekšsēdētājas biedrs iekšējos jautājumos Kaspars Eglītis (DF), priekšsēdētājas biedrs ārējos jautājumos Alise Pokšāne (VFF), akadēmiskā virziena vadītājs Deniss Celuiko (DF), kultūras un sporta virziena vadītāja Austra Laima Aprāne (HZF), sociālā virziena vadītāja Diāna Ritere (PPMF) un starptautiskā virziena vadītāja Elizabete Zariņa (HZF).

Seko līdzi aktualitātēm mūsu mājaslapā un sociālajos tīklos, kā arī nāc ciemos uz mūsu biroju Raiņa bulvārī 19, 144 kabinetā, lai satiktu savus studentu pārstāvjus un risinātu radušās problēmas.

Dalīties