Šogad Studentijas akadēmija IV Tevi aizvedīs eksotiskā ceļojumā un iemācīs Tev nepieciešamās prasmes, lai ikdienā tu spētu pieveikt akadēmiskos šķēršļus un pieņemtu jaunus izaicinājumus.

Bieži vien studentijā, cīnoties ar akadēmiskajiem šķēršļiem, kā pasniedzēju nekompetence, studentu vienaldzība par luis anketām, lekciju neatbilstība kursa aprakstam, rodas sajūta it kā tu atrastos uz vientuļas salas un censtos izdzīvot viens pats šajā skarbajā vidē. Bet nebaidies - Tu neesi viens!

Šo trīs dienu laikā no 29. līdz 31. martam Tu iegūsi padziļinātākas zināšanas par akadēmiskās dimensijas jautājumiem gan savā fakultātē, gan Latvijas Universitātē. Iemācīsies, kā risināt radušās problēmsituācijas, kā arī kur meklēt atbalstu normatīvo aktu sistēmā un kam tieši lūgt palīdzību, lai atšķetinātu akadēmiskos mezglus.

Vai esi gatavs doties kopā ar citiem uz neapdzīvotu salu, kurā trīs dienu laikā iemācīties tikt pāri akadēmiskajiem šķēršļiem un izaicinājumiem? Ja atbilde ir apstiprinoša, tad negaidi un piesakies!

Anketas aizpildīšanas termiņš ir 20.03. plkst. 22.22!

https://ej.uz/AkademijaIV_pieteikums

Jautājumu gadījumā rakstiet dalībnieku koordinatorei Laurai Orliņai - laura.orlina@fizmati.lv

Dalīties