Piedalies Latvijas Catan līgas atlasē līdz 16. martam un izcīni superīgu papildinājumu savas fakultātes galda spēļu vakariem!

Brain Games sadarbībā ar Latvijas Universitātes Studentu padomi (LU SP) šī gada 14. martā rīko jaunizveidotās Latvijas Catan līgas 3. atlases kārtu Latvijas Universitātes Dabas mājā, Jelgavas ielā 1. Šī ir ne tikai unikāla iespēja piedalīties liela mēroga galda spēļu pasākumā savas universitātes telpās, bet arī izdevība pārstāvēt savu fakultāti un iegūt vērtīgas balvas visaktīvāk pārstāvētās LU fakultātes konkursā.

Lai piedalītos konkursā, Tev:

  • jābūt LU studentam;
  • jāpiesakās un jāierodas uz vienu no četriem Catan līgas atlases kārtam (ja pieteiksies un neieradīsies, dalība netiks ieskaitīta);
  • pieteikumā jānorāda fakultāte (ja jau esi pieteicies, dod ziņu!).

Pēc visu atlašu kārtu noslēgšanās (16. martā) Brain Games paziņos aktīvāko fakultāti, kuras studējošo pašpārvalde iegūs galda spēles 100 EUR vērtībā.

Lai gan turnīrs ir atvērts ikvienam interesentam, tomēr īpaši aicināti ir piedalīties LU studējošie, lai pārstāvētu LU un noskaidrotu aizrautīgāko un aktīvāko Catan spēlētāju fakultāti.

Vairāk informācija par Latvijas Catan līgu un pieteikšanos meklē: https://www.brain-games.lv/blogs/brain-games/latvijas-catan-liga-2019

Dalīties