Latvijas Universitātes (LU) Studentu padome (SP) turpina aizsākto tradīciju un aicina ikvienu veidot komandas LU Studentu Sporta spēlēm 2017. Šogad Sporta spēles norisināsies no 10. līdz 11.jūnijam Salacgrīvas “Zvejnieku parkā”, kur studējošiem tiks dota iespēja sacensties dažādās sportiskās aktivitātēs un atpūsties svaigā gaisā.

Piedalīšanās noteikumi – jāizveido vismaz 14, bet ne vairāk kā 20 cilvēku komanda (vismaz 7 meitenes un 7 puiši), turklāt komandai jāsastāv no vismaz 8 LU studentiem, darbiniekiem vai mācībspēkiem. Pārējie komandas dalībnieki var būt draugi arī ārpus LU Saimes. Maksimālais komandu skaits šogad – 20. Reģistrācija notiek divās kārtās.  Pirmā kārta norisināsies no 15. līdz 23.maijam un piesakoties šajā laikā, dalības maksa vienam cilvēkam ir 3 EUR, bet piesakoties no 24. līdz 29.maijam, dalības maksa vienam cilvēkam ir 5 EUR. Pieteikumā nepieciešams atzīmēt arī izvēlēto transportu - ja dalībnieks izvēlas autobusu, tad dalības maksai papildus jāpievieno 2 EUR. Pieteikuma anketā jānorāda arī izvēlētās ēdienreizes. Šogad piedāvājums un izmaksas: Pusdienas (3,50 EUR):
- aukstā zupa
- cūkgaļas karbonāde
- kartupeļi (vārīti)
- dārzeņu salāti
- vīnogu sulas dzēriens
- maize
Vakariņas (3,00 EUR):
- makaroni (vārīti)
- boloņas mērce
- zaļo lapu, redīsu salāti
- biezpiena sacepums ar krējumu, ievārījumu
- tēja
Brokastis (1,75 EUR):
- auzu pārslu biezputra
- rosols
- smalkmaizīte
- tēja, kafija
- gurķi, tomāti
- sviestmaize
Pusdienas (3,50) EUR:
- soļanka
- vistas fileja ar dārzeņiem
- rīsi
- dārzeņu salāti
- vīnogu sulas dzēriens Vieta gulēšanai tiks nodrošināta blakus esošās skolas telpās. Aizpildītu pieteikuma anketu kopā ar dalības maksu iespējams iesniegt katru darba dienu LU Studentu padomes birojā Rīgā, Raiņa bulvārī 19, 144.telpā.  Meklē domubiedrus, veiklākos sportistus, veido komandu un seko jaunumiem mūsu Facebook lapā! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā rakstīt uz sportaspeles@lusp.lv vai sazināties ar galveno organizatori Brendu Beķeri (E: brenda.bekere@lusp.lv T: 25664632), SPORTA SPĒĻU NOLIKUMS UN PIETEIKUMA ANKETA

Dalīties