Latvijas Universitātes (LU) Studentu padome kopā ar LU Absolventu klubu aicina pievienoties rudens talkai un kopīgiem spēkiem sakopt LU Botāniskā dārza apkārtni!

Rudens ir īpašs laiks, kad daba sāk pārvērsties košos toņos un gatavojas mieram pirms ziemas. Tas ir arī brīdis, kad mēs varam piedalīties šajā pārvērtību procesā un kopīgi paveikt ko nozīmīgu!

Lai pilnvērtīgi izbaudītu rudens burvību un atstātu pozitīvu ietekmi uz apkārtējo vidi, aicinām jūs pievienoties rudens talkai! Kopā, sarunājoties, smejoties un vienojoties rūpēs par dabu, sakopsim Latvijas Universitātes Botāniskā dārza apkārtni un palīdzēsim dabai gatavoties ziemai!

Kad?

2024. gada 2. novembrī!

Kur?

LU Botāniskajā dārzā!

Cikos?

Ierašanās sākot no plkst. 10:30 - 11:00!

Der zināt: 

Talkošanai nepieciešamie darbarīki tiks nodrošināti, taču iespējams ņemt līdzi arī savējos. Atceries uzvilkt ērtu apģērbu! 

Šeit vari aplūkot, kā nokļūt uz talku, izmantojot sabiedrisko transportu: https://www.botanika.lu.lv/darba.../ka-pie-mums-noklut/.

Pēc talkošanas darbiem paredzēta arī neformālā daļā LU Botāniskā dārza Palmu mājā, kur ar dzīvām sarunām, smiekliem, dejām un organizatoru sagatavotām aktivitātēm varēsim kopā nosvinēt pabeigto!

 

Ja Tev rodas kādi jautājumi par talkošanu un tās procesu, droši sazinies ar LU SP Sociālā un ilgtspējas virziena vadītāju Lauru Romanovu, rakstot uz laura.romanova@lusp.lv!

Dalīties