1. septembrī, dienu pirms studiju sākuma, Raiņa bulvārī 19 notiks Latvijas Universitātes (LU) studentu svētki “Aristotelis”, kur kopīgi jaunie un esošie studenti, mācībspēki un citi LU saimes draugi ieskandinās jauno studiju gadu.  

Pasākuma oficiālā daļa sāksies plkst. 18:00 Rātslaukumā. Šīs pasākuma daļas ietvaros visus svinīgi sveiks fakultāšu saukļi, dziesmas, kā arī, protams, svinīgas uzrunas un silti smaidi. Pēc tam kopīgi dosimies gājienā līdz universitātei Raiņa bulvārī 19, kur no plkst. 21:00 līdz pat rīta gaismai sagaida kārtīga izdejošanās, pārsteigumi un dažādas aktivitātes. Vakara gaitā uzstāsies vairāki Latvijā atzīti un mīlēti mūziķi, kuri tiks izziņoti jau drīzumā LU SP Facebook lapā un citos komunikācijas kanālos! Uz pasākuma vakara daļu Raiņa bulvārī 19 ir jāiegādājas biļete vietnē bezrindas.lv.

Jaunajiem studentiem acis jātur vaļā arī pirms paša Aristoteļa, jo kurš gan gribētu palaist garām Pirmsaristoteļus, kas tiek rīkoti katrā fakultātē atsevišķi? Pirmsaristoteļus rīko LU fakultāšu studentu pašpārvaldes, lai satuvinātu jaunos studentus. Šo pasākumu laikā ar dažādām spēlēm un konkursiem visi studējošie tiek sagatavoti “Aristotelim”. Par Pirmsaristoteļiem un citu, ar pasākumu saistītu būtisku informāciju, vari uzzināt šeit.

Seko līdzi aktualitātēm LU Studentu padomes sociālo mediju platformās, kā arī aristotelis.lv un tiekamies jau drīzumā!

Dalīties