Līdz ar jauno studiju gadu izsludinām ikgadējos Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) jauno studentu svētkus “Aristotelis 2018”!

Jau pēc mēneša, 2. septembrī plkst. 19:00 “Aristotelis” ar svinīgām uzrunām, dziesmām un orķestri ieskandinās Doma laukumu, lai emocionāli uzlādētu jaunos studentus tradicionālajam gājienam uz LU Alma Mater Raiņa bulvārī 19. Doma laukumā pirms lielā gājiena studentus uzrunās gan LU rektors Indriķis Muižnieks, gan studentu un studenšu korporāciju pārstāvji, kā arī īpaši izraudzīts pirmkursnieks un, protams, pats Aristotelis. Gājiena laikā studenti ar radošiem saukļiem, plakātiem, karogiem un savām balsīm apliecinās piederību savai fakultātei un pašai Latvijas Universitātei!

Kas seko gājienam?
Raiņa bulvārī 19 plkst. 21:00 norisināsies galvenā “Aristotelis” daļa, kurā studenti līdz pat pirmajai lekcijai varēs kārtīgi nosvinēt studiju sākumu. Nakts garumā uz divām skatuvēm apmeklētājus priecēs Latvijā atzīti un pazīstami mūziķi. Studenti savu pirmo nakti varēs iemūžināt foto stūrī un izpausties dažādās citās aktivitātēs, kas vakaru centīsies padarīt interesantu. 

Īpaši pirmkursniekiem, atgādinām, ka nedrīkst aizmirst arī par savas fakultātes Pirmsaristoteli, kas tiek rīkots katrā fakultātē atsevišķi. Tā ir iespēja pirms studiju uzsākšanas satuvināties, iepazīt savu fakultāti un kārtīgi sagatavoties, lai kopīgi piedzīvotu pašu “Aristoteli”. 

Biļetes uz vakara daļu iepriekšpārdošanā no 7. augusta.

Dalīties